Juhani Aallon kokemus Lämpölux-ikkunaremontista:

“Erinomainen ratkaisu”

Lämpöluxin kiertävän myyntiedustajan käynti espoolaisen Juhani Aallon kotona osui juuri sopivaan ajankohtaan: Aallon rakentaman ja omistaman talon alkuperäiset ikkunat olivat 1980-luvulta ja menneet jo huonoon kuntoon.

– Siinä natsasivat tarve ja tarjonta, ja tuli kaupat. Tarve oli ollut olemassa jo jonkin aikaa: 80-luvun ikkunat olivat ihan eri maailmasta kuin nykyiset, Aalto toteaa.

Remontti rauhoitti talon äänimaailmaa

Ikkunaremontti toteutettiin toukokuussa 2019. Aallon kokemuksen mukaan remontissa kaikki sujui moitteettomasti.

– Kokonaisvaltaisesti se oli minusta erinomainen ja hyvä ratkaisu. Tuote oli hyvä, se esiteltiin hyvin ja aikataulu piti. Toteutus oli erittäin ammattitaitoista ja hyvää, kaikin puolin.

Käytännön tasolla uusien ikkunoiden vaikutus huomattiin merkitykselliseksi muutenkin kuin ulkonäön ja muun kunnon kohenemisena.

– Meillä on katu heti tuossa talon vieressä. Äänimaailma sisällä muuttui remontin myötä aivan toisenlaiseksi: äänet eivät kuulu lähellekään niin kovasti sisälle kuin aikaisemmin.

Aalto kertoo myös talon lämpötalouden parantuneen ikkunan vaihdon myötä.

“Sain mitä tilasin”

Lämpöluxin valikoituminen uusien ikkunoiden toimittajaksi oli Aallolle helppo päätös, sillä myyntiedustaja vakuutti miehen samalta istumalta.

– Olen vanha kauppias, joten vaistoan asioita nopeasti. Jos huomaan, että joku voi toimia, se on sillä siisti.

Ikkunaremontti kesti kokonaisuudessaan kaksi päivää. Aallon mielestä remontti ei voi sujua sen paremmin:

– Se oli todella ammattitaitoista ja hyvin suunniteltu ja toteutettu.

Aalto teetätti myös toisen talon ikkunaremontin samaan tapaan. Lämpöluxille hänellä on yksiselitteiset terveiset:

– Kiitoksia hyvästä työstä! Se [toisen talon remontti] toimi ihan yhtä hyvin kuin tämäkin, ei valittamista. Hyvin tehty työ joka tapauksessa, ja sain mitä tilasin!

Katso lisää kokemuksia Lämpöluxista täältä