Kylpyhuoneremontti

Haaveiletko omasta kotikylpylästäsi, jossa rentoutua raskaan päivän jälkeen? Edustaako nykyinen kylpyhuoneesi edeltävän asukkaan tyyliä? Vai onko kylpyhuoneesi tullut yksinkertaisesti käyttöikänsä päähän? Olipa syysi uudelle kylpyhuoneelle mikä tahansa se on varmasti toteuttamisen arvoinen!

Kylpyhuoneen turvallisuus lähtee hyvin tehdyistä pohjatöistä, jotta vältytään tulevaisuudessa monilta vakavilta ja kalliilta ongelmilta kuten kosteusvaurioilta ja vesivahingoilta. Ammattitaitoiset urakoitsijamme huolehtivat näistä puolestasi, joten voit rauhallisin mielin keskittyä lopputulokseen.

Millainen kylpyhuone sopii sinun kotiisi ja tyyliisi? Suunnittelun pohjana on hyvä käyttää muutamaa peruskysymystä:

  • minkä kokoinen nykyinen kylpyhuoneesi on?
  • mitä toimintoja sinne halutaan?
  • perhekoko
  • paljonko olet valmis laittamaan rahaa remonttiin?

Kylpyhuoneen remontointi on yksi kalleimmista, usein jopa kallein, kodin remonteista. Siihen vaikuttavat monet tekijät, kuten remontoitava pinta-ala (lattia ja/tai seinät), materiaalit, kalusteet, mahdolliset sähkö- ja putkityöt… Remonttikeskus hoitaa laskelmat puolestasi. Jätä yhteydenottopyyntö ja lähetämme sinulle arviot ja tarjoukset remontillesi.

Haluan tarjouksen

Kerro meille remonttihaaveesi tai -suunnitelmasi. Kilpailutamme puolestasi vähintään viisi urakoitsijaa ja valitset sinulle sopivimman tarjouksen

Lue lisää kylpyhuoneremonteista

Kokemuksia, ideoita ja vinkkejä

Kerro kaverillesikin meistä

Facebook
Twitter
LinkedIn