Keittiöremontti

Haaveiletko uutuuttaan hohtavasta keittiöstä, jonka toiminnallisuus on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi? Oletko kyllästynyt nykyisen keittiösi ilmeeseen mutta et halua maksaa sen uudistamisesta paljoa? Keittiöremonttia suunnitellessa on hyvä miettiä aluksi, mitä remontilta haluaa: onko se kokonaisvaltainen uudistus, jossa uusitaan kaikki kalusteet, tasot, pinnat ja mahdollisesti vesiputket- ja sähköt vai riittäisikö sittenkin esimerkiksi välitilan ja vetimien uudistaminen.

Jos et ole varma mikä tyyli miellyttää eniten silmääsi, käy tutustumassa Inspiraatio-sivuumme jossa esittelemme asiakkaillemme toteutettuja keittiöremontteja. Lue myös asiantuntijoidemme parhaat vinkit keittiöremonttiin.

Keittiön suunnittelussa parhaaseen lopputulokseen pääset keskittymällä erityisesti niihin asioihin, jotka eivät olleet kunnossa vanhassa keittiössäsi. Nyrkkisäännön mukaan keittiön kokonaisuus perustuu kodinkoneiden sijaintiin, ja muu keittiö suunnitellaan niiden ympärille. Helppo kulku keittiön ja ruokailutilan välillä on tärkeää, ja usein esimerkiksi jo pelkkä väliseinän purkaminen parantaa tilannetta.

Keittiöremontin hinta riippuu täysin remontin laajuudesta: vetimet vaihtamalla ja kaapit maalaamalla selviät korkeintaan muutamalla satasella, kun taas perusteellisen remontin hintalappu on jopa muutamia kymmeniätuhansia euroja.

Oli uuden keittiön inspiraationa sitten huonot ruoanlaitto-olosuhteet, kasvanut perhekoko tai naapurin remontin antama inspiraatio, kannattaa aluksi käydä tarkkaan läpi vanhan keittiön puutteet ja omat tarpeet.

Haluan tarjouksen

Kerro meille remonttihaaveesi tai -suunnitelmasi. Kilpailutamme puolestasi vähintään viisi urakoitsijaa ja valitset sinulle sopivimman tarjouksen.

 

Lue lisää palvelustamme Usein kysyttyä -sivulta

Lue lisää keittiöremonteista

Kokemuksia, ideoita ja vinkkejä
Keittiöt

Vinkkaa kaverillesikin palveluistamme

Facebook
Twitter
LinkedIn