Kun kaipaat vaihtelua ja haluat myydä asuntosi nopeasti ja parhaaseen hintaan, ota kumppaniksesi Aurea LKV. Aurea on luotettava, hyvämaineinen ja reilu kiinteistönvälitysfirma: jos he eivät saa asuntoasi myytyä kahden kuukauden sisällä, he vähentävät huimat 25 % välityspalkkiosta. Aurea LKV on hyvä valinta asunnon myyntiin, sillä he saavat aikaan todistetusti hyviä tuloksia. Asiakastyytyväisyysprosentti 98 kertoo siitä, että heihin luotetaan – ja he haluavat olla tuon luottamuksen arvoisia.

Oulun asuntomarkkinat

Aurea LKV:llä on myynnissä kymmenittäin kohteita ympäri Oulua ja lähialueita. Teemme jokaiseen myyntikohteeseemme huolellisen tarkastuksen ja ehostuksen, jonka jälkeen kohteet valokuvataan markkinointia varten. Sisustussuunnittelijamme ja valokuvaajamme loihtivat asunnostasi houkuttelevan asuinkokonaisuuden, jonka jälkeen yrityksessämme työskentelevät, alan parhaat kiinteistönvälittäjät aloittavat aktiivisen myyntityönsä. 

Oulussa kerrostaloyksiöt ja -kaksiot tekevät perinteisesti nopeasti kauppansa, sillä nuoret aikuiset muuttavat tänne pitkin Suomea opiskelemaan. Vireän ja dynaamisen kaupungin pitovoima on kuitenkin vahva, ja moni opintojen vuoksi Ouluun muuttanut perustaakin täällä perheen. Siksi ydin-Oulun pohjoispuolen omakotitalokeskittymät kuten Talvikangas ja Hönttämäki kasvattavat asukasmääriään vuosi vuodelta. Myös Oulun ja Kempeleen väliin sijoittuvat Linnakangas ja Metsokangas ovat erittäin suosittuja etenkin lapsiperheiden keskuudessa.

Yksi suurimmista Oulun asuntomarkkinoiden vahvuuksista on se, että varsinaisen ”vanhan Oulun kaupungin” alueelta löytyy joka ilmansuunnasta elinvoimaisia ja diversiteetiltään rikkaita kaupunginosia – unohtamatta ympäryskuntia. Aurea LKV:lla onkin myyntikohteita Haukiputaalta Oulunsaloon ja Kiimingistä Jäälin kautta Muhokselle.

Näin saat asuntosi nopeasti myytyä Oulussa – kolme askelta

Olipa kotisi iso tai pieni, rivitalon päätyasunto, kerrostalokolmio tai omakotitalo järvenrantatontilla, sille löytyy takuulla ostaja Oulun seudulla ennemmin tai myöhemmin. Noudattamalla tätä kolmen kohdan listaa saat vanhan kotisi myytyä mahdollisimman nopeasti juuri oikeaan hintaan.

1. Kutsu Aurea LKV:n kotiisi ilmaiselle arviointikäynnille

Valitsemalla meidät kiinteistönvälityskumppaniksesi sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin siitä, että sovit kanssamme ajan ilmaiselle arviointikäynnille kotiisi – jos päätät sen jälkeen antaa asuntosi myynnin Oulun osaavimpien tekijöiden haltuun, hoidamme kaikki asuntosi myyntiin ja markkinointiin liittyvät paperityöt ja toimenpiteet. Sinä voit keskittyä sillä välin vaikkapa uuden asuntosi viimeistelyyn tai omiin harrastuksiisi!

2. Käy läpi kiinteistönvälittäjämme kanssa asuntosi nykytila

Ideaalitilannehan on, jos asunto voidaan myydä siinä kunnossa ja sellaisenaan kuin se vanhan asukkaan jäljiltä on, mutta käytännössä sitä ei tapahdu juuri koskaan. Vaikka asuntoa pidettäisiinkin yllä hyvin, talotekniikka ja erinäiset kodin pinnat vaan tuppaavat kulua ja vanhentua, eikä sitä itse useinkaan näe – vasta ulkopuolinen arvioija osaa todenmukaisesti määritellä, mikä on asunnon realistinen myyntihinta ja millä tavoin sitä voitaisiin nostaa. 

Jos taloyhtiöön on esimerkiksi tulossa parin vuoden päästä putkiremontti, ammattimainen kiinteistönvälittäjä ottaa tämän huomioon hinnoittelussa. Pienet pintaremontit kannattaa useimmiten toteuttaa ennen myyntiä, sillä niistä aiheutuvat kulut saadaan miltei aina peittoon korkeamman myyntihinnan kautta.

3. Kerro asuinympäristöstäsi välittäjällemme

Kaikki kiinteistönvälittäjämme osaavat asuntosi papereiden ja yleiskunnon perusteella tehdä melko tarkkoja päätelmiä asunnostasi, mutta vain kodin omistajat itse tietävät, minkälaista siellä on todellisuudessa asua. Minkälaisia naapurisi ovat? Kuinka pitkä matka on lähimpään lähikauppaan? Onko liikenne meluisaa öisin? Missä on lähin lenkkipolku?

Tällaiset yksityiskohdat voivat jopa ratkaista kaupan syntymisen, joten ympäröivistä olosuhteista kannattaa kertoa mahdollisimman tarkkaan kiinteistönvälittäjälle. Koita asettua ostajan kenkiin: mitä sinä haluaisit tietää, jos olisit muuttamassa juuri tähän asuntoon?