Terassiremontti

Viihtyisä terassi on kuin yksi lisähuone talossa. Terassilla voi nauttia raittiista ulkoilmasta ja rentoutua hyvän kirjan parissa lepotuolissa löhöten. Terassi on oivallinen paikka myös grillaukseen tai kukkien ja hyötykasvien kasvattamiseen. 

Terassit voivat olla yhtä yksilöllisiä kuin asujansakin. Terassien muoto, materiaalit, värimaailma ja käyttötarkoitus vaihtelevat suurestikin. Tiedät itse parhaiten millainen terassi sopii juuri sinulle ja sinun kotiisi. 

Mistä sitten tiedät, onko sinun kotiisi mahdollista rakentaa terassia? Mitä tarvitset unelmiesi terassiin? Ja mitä kaikkea tulee huomida terassiremontissa? Lue asiantuntijoidemme parhaat neuvot

Terassin rakennus tai vanhan korjaus onnistuu helposti myös itse tekemällä. Tärkeintä on muistaa tehdä pohjatyöt hyvin. Tämä onkin terassissa hankalin ja aikaavievin osuus. Mutta kun se on kerran tehty hyvin, on loppu helpompaa. Jos joskus tulevaisuudessa aiot tehdä muutoksia terassiin on työ paljon helpompaa kun on tehnyt pohjatyöt kerralla hyvin. Mittaa ja suunnittele terassi niin vältyt ikäviltä ongelmilta. 

Jos kuitenkin haluat jättää työn ammattilaiselle, ota yhteyttä niin autamme. 

Haluan tarjouksen

Kerro meille remonttihaaveesi tai -suunnitelmasi. Kilpailutamme puolestasi vähintään viisi urakoitsijaa ja valitset sinulle sopivimman tarjouksen.

Lue lisää terassiremonteista

Kokemuksia, ideoita ja vinkkejä
Terassit

Suosittelepa kaverillesikin

Facebook
Twitter
LinkedIn