Ikkunaremontti

Asutpa kerros-, rivi-, omakoti-, tai paritalossa, yksi asia on varmaa: ikkunat ovat kuin kotisi sielunpeili. Maisemaa et välttämättä voi valita, mutta voit valita miten sitä katsot. Moni ei tule ajatelleeksi, miten paljon ikkunat vaikuttavat kotisi ulkonäköön niin sisällä kuin ulkonakin. Ikkunoilla on suuri merkitys myös kotisi lämmityksen energiatehokkuuteen ja asuinmukavuuteen.

Ikkunaremontti kuuluu niihin remontteihin, jotka on syytä jättää aina ammattilaiselle. Ikkunaremontin kustannukset koostuvat monista tekijöistä kuten itse ikkunoista, asennuksesta ja asennustarvikkeista, lisävarusteista sekä rahdista ja kuljetuksesta. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että ikkunoiden osuus kustannuksista on noin puolet.

Ikkunaremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi 15-30 vuoden ikäisille ikkunoille. Kiinteistöön voidaan asentaa kokonaan uudet ikkunat puitteineen tai kunnostaa vain puitteet ja karmit, mikäli ikkunoiden yleiskunto on vielä hyvä.

Usein ikkunaremontti on osa kiinteistön laajempaa julkisivuremonttia tai energiaremonttia, mutta se voidaan tehdä myös erillisenä työnä.

Uudet ikkunat tuovat kotiisi raikasta ilmettä. Ne eivät päästä lämpöä pakenemaan kodistasi, minkä ansiosta talon lämmityskustannukset yleensä pienenevät.

Ikkunaremontin voi tehdä monella tavalla. Tutuin vaihtoehto lienee saneeraus, jossa vanhat ikkunat karmeineen viedään pois ja laitetaan seinässä olevaan aukkoon uusi elementti tilalle.

Haluan tarjouksen

Kerro meille remonttihaaveesi tai -suunnitelmasi. Kilpailutamme puolestasi vähintään viisi urakoitsijaa ja valitset sinulle sopivimman tarjouksen.

 

Lue lisää palvelustamme Usein kysyttyä -sivulta.

Lue lisää ikkunaremonteista

Kokemuksia, ideoita ja vinkkejä
Ikkunat

Jaa tietoa kaverillesikin

Facebook
Twitter
LinkedIn